96 570 01 01 - Plaza de la Constitucion, 1 03160 Almoradi ayuntamiento@almoradi.es

Ruta de les Ermites

Recorrent la història de la Setmana Santa d’Almoradí, trobem les primeres Germanors i Confraries a partir del segle XVIII, quan començaven a estructurar-se en manera d’associacions i sobretot al voltant d’algunes famílies per a donar culte a una imatge.

Després de la Guerra Civil les Germanors i Confraries es reestructuren i sorgeixen altres noves, les quals han anat evolucionant i creixent fins als nostres dies.

Aquesta evolució, a l’una que l’increment de participació en cadascuna de les Germanors i Confraries, així com en l’afluència de públic i visitants, va conduir al fet que el 14 de setembre de 2009, s’atorgara la Declaració de la Setmana Santa d’Almoradí com a Festa d’Interès Turistíco Local de la Comunitat Valaciana.

L’alt valor patrimonial que posseeix la Setmana Santa a Almoradí serà el principal baluard d’aquesta ruta, en la qual els seus participants podran delectar els seus sentits amb l’excel·lents obres d’art que es visitaran, totes elles protagonistes de la nostra Setmana Santa.

S’organitzen diverses rutes en dates prèvies a la Setmana Santa, dirigides a escolars, així com una nocturna dirigida al públic en general.

INSCRIPCIONS:  

En la Tourist Info Almoradí o enviando un email a almoradi@touristinfo.net

 

Ermites participants: