96 570 01 01 - Plaza de la Constitucion, 1 03160 Almoradi ayuntamiento@almoradi.es

Mercat setmanal

Tots els dissabtes té lloc a Almoradí seva MERCAT SETMANAL, punt de trobada de comerciants i compradors de tota la comarca. És un mercat de gran solera que s’instal·la als carrers adjacents a la plaça de la Constitució, ocupant més d’un quilòmetre i donant una impressió de soc àrab, des del qual s’ofereixen els productes més diversos: flors, plantes, ocells, catifes , objectes d’artesania, articles d’importació, confecció, calçat, vaixelles, objectes de regal, verdures, fruites i hortalisses i, en definitiva, comestibles de tota mena, tot això embolicat en un vell sabor tradicional que fa que anar a comprar al mercat de dissabte es converteixi en un agradable passeig.

L’assistència de compradors de tota la comarca és espectacular, comptant amb una importantíssima afluència de població estrangera assentada en municipis del nostre litoral i de tota la província, gaudint amb aquest singular manera de mercadejar.

Actualment i des de fa uns anys, es realitzen tots els dissabtes, i paral·lelament a la celebració del mercat, una sèrie d’activitats d’animació per a totes les edats a la Plaça, així com visites guiades pels principals edificis d’Almoradí i pels camins tradicionals de l’horta d’Almoradí. Per aquest caràcter lúdic i donada a l’enorme quantitat de visitants que es reben setmanalment, el Mercat d’Almoradí va ser declarat d‘INTERÈS TURÍSTIC PROVINCIAL per la Conselleria de Turisme el 2011.