96 570 01 01 - Plaza de la Constitucion, 1 03160 Almoradi ayuntamiento@almoradi.es

Presentació de la regidora

Des de la Regidoria de Serveis Socials ens vam presentar al municipi d’Almoradi com un equip de treball compost per 11 professionals la premissa és considerar el dret de la ciutadania als serveis socials des d’una visió de responsabilitat col·lectiva del benestar comú de tots i totes.

Per a aquesta regidoria els serveis socials han de ser garantia per els i ciutadans i ciutadanes en matèria de benestar en la mesura que salvaguarden les seves necessitats més bàsiques i fonamentals per al desenvolupament de la seva vida. És per això que les respostes a les necessitats de la ciutadania han de ser concretes, eficaces, ràpides i sobretot properes i pròximes al nostre poble.

Una bona gestió dels serveis socials municipals ha d’anar de la mà amb totes les organitzacions socials que actuen i intervenen en la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Per tant el treball en xarxa, des de la coordinació amb les organitzacions socials del nostre municipi, serà un dels nostres eixos fonamentals en el desenvolupament i organització dels serveis socials municipals.

Estic convençuda que una gestió eficient de les polítiques de benestar social, des de la transversalitat amb la resta de regidories (educació, cultura, joventut, igualtat, ocupació …) és sinònim de qualitat de vida, d’igualtat d’oportunitats, d’inclusió, de cohesió social i de futur per al nostre poble.

Maria Jesús Pérez Galant.