96 570 01 01 - Plaza de la Constitucion, 1 03160 Almoradi ayuntamiento@almoradi.es

Mare de Déu del Perpetu Socorro

La nostra senyora del Perpetu Socorro és un antic icona oriental d’origen desconegut. L’any 1919 els marquesos de Rioflorido van donar a l’església un quadre de la Mare de Déu del Perpetu Socorro. En aquest mateix any es va fundar l’Arxiconfraria del Perpetu Socorro, la il·lusió i l’entrega amb la qual van venerar a la Verge va desembocar en la signatura, a càrrec seu santedat el papa Pius XII, del nomenament de la Mare de Déu del Perpetu Socors com a patrona d’Almoradí en l’any 1945.

Els actes litúrgics en el seu honor se celebren al mes de juny com a patrona d’Almoradí.

El dia abans de la processó dedicada a la Mare de Déu del Perpetu Socorro es realitza una ofrena de Flors a la qual són partícips totes les associacions d’Almoradí, els pobles veïns i tots els habitants d’Almoradí en General.

Els fidels acompanyen el seu Verge en una processó que culmina amb la col·locació en l’altar del temple. Com a conclusió tots els presents canten l’himne “Salve Mare del Perpetu Socorro”.

 

PROGRAMACIÓ D’ACTES EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL PERPETU SOCORRO 2016